TIETOSUOJA
Asiakastietoja ei luovuteta ulkopuolisille.
TOIMITUSTAVAT JA KULUT
 Toimitus perinteisenä postipakettina toimitusosoitteeseen. Mikäli tilaaja ei ole vastaanottamassa pakettia, hänelle jätetään postilaatikkoon noutopyyntö postitoimipaikasta. Lähetys on noudettavissa postitoimipaikastanne noutopyynnössä ilmoitetun ajan. 
- Toimituskulut alle  79 € tilauksille 9,90 €/lähetys 
HUOMIO! Tilauksesi ylittäessä 79 € kokonaissumman, saat postipaketin ilman toimituskuluja. 
TUOTTEIDEN OSTAMINEN
Tutustu tuotteisiin FINFEN- verkkokaupassa. Lisätietoja saat kysymällä meiltä tarkennuksia. Vastaamme mielellämme kaikkiin kyselyihin sähköpostilla: asiakaspalvelu@finfen.fi
Tuotteet tilataan verkkokaupasta. Valitaan halutut tuotteet, määrät ja maut. Lisäksi täytetään yhteystiedot. Tuotteet voi maksaa haluamallaan verkkokaupasta löytyvällä tavalla.
TOIMITUSAIKA
2-7 arkipäivää. Postitoimitukset lähtevät pääsääntöisenti matkaan tilauspäivänä tai sitä seuraavana arkipäivänä. 
VIALLISEN TUOTTEEN PALAUTUS
Kaikkiin tilauksiin pätee kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus avaamattomille pakkauksille. Otathan yhteyttä ennen mahdollista palautusta puhelimitse tai sähköpostitse. Mikäli palautus johtuu tuotteen virheellisyydestä, tai olemme lähettäneet väärän tuotteen, maksamme lähetyksestä aiheutuvat kustannukset. Tällöin myös korvaava tuote läheteään maksutta tilalle tai kauppa perutaan ja palautamme tuotteiden hinnan.
KULJETUKSESSA RIKKOUTUNEET LÄHETYKSET
Mikäli paketti on rikkoutunut kuljetuksen aikana, voit ottaa yhteyttä meihin: asiakaspalvelu@finfen.fi, tai puhelimitse: p. 044 9741 225. Näin voimme sopia korvaavien tuotteiden lähettämisestä. 
Copyright © 2016 FinFen. Kaikki oikeudet pidätetään.